• Nieuw
Gelato WietZaden
search
  • Gelato WietZaden

Gelato WietZaden

€ 9,95
Inclusief belasting Vandaag besteld is vandaag verzonden!

Wiet dat smaakt naar schepijs? Enorme smaaksensatie en verrassend hoog in THC!

Dit is dé lekkerste wiet om te roken en binnen een aantal teugen is het stoned effect al merkbaar. Zo populair dat ze in shops bijna nooit voorradig is. Je bent dus bijna verplicht deze wiet zelf te kweken. Je wilt jezelf toch enkel de beste wiet voorschotelen?

Voordelen van de Gelato wietzaden

  • Zeer hoog THC-gehalte, je hebt dus minder nodig
  • Één van de lekkerste soorten om te roken
  • Ongelofelijk populair in shops
  • Heerlijk zoet en dat proef je
  • Creatief en relaxte high
  • nu voor maar €14,95,-per stuk 
Aantal
Laatste items in voorraad

Minimale afname van het product is 8.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Gelato zaden

Deze cannabissoort is een kruising tussen de zeer bekende Girl Scout Cookies (GSC) en Sunset Sherbet. De GSC heeft een mint smaak en de Sunset Sherbet een fruit-achtige smaak. Het gevolg hiervan is een unieke smaaksensatie dat gekoppeld kan worden aan schepijs. Ondanks zijn geweldige smaak heeft zij een torenhoog THC-percentage dat wel reikend is tot aan de 25%. Hierdoor is zij dan ook enorm gewild in shops en een echte delicatesse onder de cannabiscommunity.

Gelato wiet kweken

De buds van deze soort blijven wat kleiner maar zijn erg dik en compact. Haar diep oranje haren lichten uit van haar bos-achtige groene kleur en bevat zelfs diepe paarse tinten. Deze paarse tint maken haar zeer aantrekkelijk voor het oog en dit komt door een koudere temperatuur tijdens de vegetatieve fase. Het kweekniveau ligt hierdoor ook hoger, het aanhouden van de juiste temperatuur om de perfecte Gelato wiet te kweken eist enige ervaring. Buiten zal deze soort een consistente warmte en luchtvochtigheid nodig hebben om uit te groeien tot een wonderbaarlijke wietplant. Deze strain zal in verhouding iets minder opleveren (350-450 gram/m2 indoor) maar maakt dit helemaal goed met haar smaak en THC-gehalte. 

Gelato wiet shop prijs

Wat zeker is, is dat men bereid is een flinke smak geld neer te leggen om ook maar te kunnen genieten van een klein beetje Gelato. De prijzen in shops rijzen dan ook de pan uit tot wel 30,00 EUR per gram. Dit geeft haar extreme populariteit weer onder de coffeeshop-gangers.

Medisch en effect

Ondanks dat de Gelato een hybrid is neigt haar effect veel meer naar dat van een indica. Het effect is pijlsnel aanwezig en golft direct door het lichaam. Hierdoor wordt het hoofd euforisch verlicht en het lichaam krijgt een buzz. Deze strain wordt aangeraden bij chronische pijnen vanwege haar doordringend verdovend effect. Ook zal je een zorgeloos gevoel krijgen, dit laat even al je problemen vergeten, men heeft hiervan baat bij depressie, angst en PTSS. Een beginnende consument zal zijn gebruik langzaam moeten verhogen, door het hoge THC-gehalte en het snelle effect kan zij verrassend hard in slaan.

Angst 10   Creatief 10
Depressie 8 Relax 8
Pijn 8 Verdoofd 8
Misselijkheid 6 Euforisch 6
Eetlust 4 Droge ogen 4

Smaak en Geur

Wanneer je haar cured zul je een geur ervaren waarvan de basis bloem-achtig is met een doordringende zure geur. Achtertonen van fruit en mint kunnen worden geroken, maar veel beter worden geproeft. Je kan zelfs gist en deeg proeven, samen met de frisse mint en fruit tinten zal je werkelijk schepijs kunnen proeven. De rook zal een zachte / cream-achtige smaak op de tong leggen en dit wordt ook fijn ervaren in de keel.

Gelato wietzaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Hoogte indoor 60 - 90 cm
Hoogte outdoor 70 - 110 cm
Opbrengst binnen 350 - 450 gram/m2
Opbrengst buiten 375 - 475 gram/m2
Schimmelresisitentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Gevorderd
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
10 Items
Commentaar (0)