• Nieuw
The Green hulk - Gefeminiseerd wietzaden jakoch13 specials
search
 • The Green hulk - Gefeminiseerd wietzaden jakoch13 specials

The Green hulk - Gefeminiseerd wietzaden jakoch13 specials

€ 9,95
Inclusief belasting vandaag besteld vandaag op de post!

Jakoch 13 Special wietzaden - The Green Hulk.

Opzoek naar de beste wietzaden?

Voordelen van de The Green Hulk wietzaden - Jakoch13 specials

  • Keiharde en superkwaliteit wiettoppen
  • Presteert onder alle omstandigheden
  • Snelbloeier, klaar binnen 8 weken
  • Ongekend hoog THC-gehalte
  • Hoogst mogelijke opbrengst
  • Super makkelijk te kweken
  • nu voor maar €19,95,- per stuk 
Aantal
op voorraad

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

The Green hulk zaden 

The green Hulk zaden van Jakoch13 specials is simpelweg de beste hybrid opbrenger binnen het assortiment van Jakoch13.nl. Zij is dan ook instaat tot wel 700gr/m² droge opbrengst te produceren! Deze krachtige wietsoort schiet dan ook ver boven alle andere hoge opbrengers uit! The Green hulk produceert zulke gigantische dikke toppen waar menig kerstboom jaloers op is. Naast de loodzware toppen doet The green hulk aan THC niets te kort, sterker nog, deze strain is instaat een THC-gehalte te produceren tot wel 25%.

De genetica binnen deze strain is dan ook niet voor niets geheim, waar alle andere strains blijven hangen op hun genetisch limiet, slaat The green Hulk hier volkomen doorheen.

Special

Deze strain produceert een uitzonderlijk hoge opbrengst, maar dat is nog lang niet alles. Deze strain is een zeer compacte struik die meer toppen produceert dan stengels, het komt dan ook weleens voor dat haar takken bezwijken onder het gewicht van de toppen. Haar brede compacte groei stelt haar in staat licht vele malen beter op te nemen dan andere wietsoorten waardoor zij de maximale energie opbrengst besteed aan het aanmaken van kleverige buds. Haar bouw maakt het perfect geschikt voor een SOG set-up, maar door haar hoge schimmel- en warmteresistentie zal zij ook tot een geweldig groen monster uitgroeien in de open lucht. Naast dit alles heeft zij een korte bloeiperiode van 8 weken. Het is ondenkbaar wat een kweker nog meer zou willen terug zien in eigenschappen, de The green hulk is dan ook dé beste soort in ons assortiment!

The green hulk zaden kort samengevat

1. Hoogst mogelijke opbrengst
2. Zeer hoge schimmelresistentie
3. Warmte bestendig
4. Compact
5. Produceert keiharde zware toppen
6. Snelbloeier

Als jij echt opzoek bent naar een cannabissoort die toppen produceert even groot als cola flessen is dit de beste keus die je kunt maken.

Medisch en Effect

Het effect is hard-hitting, consumeer dan ook niet te veel in één keer. Deze strain is letterlijk in staat je hersens uit je schedel te slaan en deze te werpen in een nieuwe dimensie. Met andere woorden, de cannabis van deze soort is zeer sterk het is dan ook aangeraden hier zorgvuldig mee om te gaan. Het fijne hiervan is wel dat men weinig cannabis nodig heeft om pijnen te bestrijden. Een aantal hijsjes en het effect zal direct merkbaar zijn resulterend in een krachtige body-stone. Zij heeft een sterk verdovend effect waardoor pijnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast brengt zij ook een hevige euforie dat voor sommige ervaren kan worden als psychedelisch. 

Depressie 10   Euforisch 10
Insomnia 8 Verdoofd 10
Migraine 8 Slaperig 8
Chronische pijn 8 Creativiteit 8
Angst 6 Focus 4

Smaak en Geur

Een sterke wiet geur die men omschrijft als zuur en diesel-achtig, de smaak daarentegen is een combinatie van koffie, mokka, diesel en citrus. Dit mond uit in een heerlijk smakend wietje die toch net even iets anders is dan de rest. Wat 100% zeker is dat coffeeshop-gangers er dol op zijn en bereid een flink smak geld neer te leggen voor deze delicatesse!

De HS HvyWeight in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Hoogte indoor 70 - 150 cm
Hoogte outdoor 100 - 170 cm
Opbrengst binnen 550 - 700 gram/m2
Opbrengst buiten 600 - 750 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
101 Items
Commentaar (0)