• Nieuw
Gorilla Glue wietzaden
search
  • Gorilla Glue wietzaden

Gorilla Glue wietzaden

€ 9,95
Inclusief belasting vandaag besteld vandaag op de post!

Gorilla Glue zaden - gefeminiseerd

Kan voor jou wiet niet sterk genoeg zijn? Deze toppen zitten boordevol THC power!

Naast de Bruce Banner bevatten Gorilla Glue zaden de sterkste THC genetica die je hier kunt vinden. De naam komt niet zomaar uit de luchtvallen, de hars plakt zo erg dat het lijkt op lijm, sticky buds!

Stoned effect dat kan resulteren in een couch-lock, ideaal voor een heerlijke chill-sessie.

Enorme THC power met een korte bloeiperiode

Voordelen van de Gorilla Glue wietzaden

  • Super stoned effect = couch-lock
  • Ongekend hoog THC-gehalte
  • Snel klaar, binnen 8 weken
  • Sterk pijnverdovend
  • Heerlijke slaapwiet
  • nu voor maar €9,95,- per stuk 
Aantal
Laatste items in voorraad

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Gorilla Glue zaden

Een veelbelovend en populaire hybride-soort die tot kort enkel verkrijgbaar was in Amerika. De naam komt niet zomaar uit de lucht vallen, de naam "Glue" slaat terug op de krankzinnig plakkerige hars die deze kanjer produceert. Deze cannabissoort is een kruising tussen Apepower x HealthMonkey x MonkeyWeed. Dit soort is anders dan anderen en is dan ook de nummer 1 aanrader om eens te proberen.

Gorilla Glue kweken

Deze soort zal een gemiddeld tot hoge lengte bereiken, wordt zij binnen gekweekt dan zal zij een hoogte halen van 90 - 160 cm en buiten wat groter namelijk; 130-170 cm. Het fijne aan deze strain is dat zij een hoge schimmelresistentie heeft en dan ook geschikt is voor de buitenkweek. Een felle zon, lekker veel ruimte en een grote kuip zal haar bergen buds laten produceren waar de hars letterlijk vanaf druipt. Zij is zowel geschikt voor SOG als SCROG, let alleen even op bij een SOG set-up dat het beter is haar in grotere potten te plaatsen of in ieder geval veel ruimte te geven, doe je dit goed is zij in staat 600gram/m2 droge wiet op te leveren. De toppen van de G. Glue zijn groen met amberharen en gedrenkt in een flinke laag trichroom rijke hars, kortom een echt coffeeshop kwaliteitje!

Medisch en effect

Dit soortje is in staat zeer hoge THC-gehalten te produceren en dit komt dan ook goed van pas bij medicinale gebruikers die soms wel tientallen grammen per dag dienen te consumeren. Je houdt bij deze strain simpelweg meer werkzame stoffen over dan bij een gemiddeld wietje. Doordat het THC-level zo schrikbarend hoog is bij deze strain heeft zij een knock-out effect wanneer je hier niet al te veel van consumeert. Consumeer je haar in de avond zou je slapen als een roosje, blijf je echter wakker zal je niks merken van pijn of depressieve gedachten. Een krachtige lichamelijke stone maar tegelijkertijd een fijne euforie. De Gorilla Glue brengt de perfecte balans tussen het euforisch- en stonend gevoel.

Insomnia 10   Relax 10
Depressie 8 Sleep 8
Angst 6 Verdoofd 8
Pijn 2 Euforisch 6
Misselijkheid 2 Droge mond 2

Smaak en Geur

Een zeer sterke geur die men kan omschreven als een mix van koffie en chocolade met diesel-achtige ondertonen. Sommige omschrijven deze wietsoort iets simpeler namelijk: een mix van zoetigheid en aard-achtige geur. De smaak komt overeen met de geur, zoette en aardachtige tinten kunnen worden geproefd.

Gorilla Glue zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8 weken
Genetica 50% Sativa / 50% Indica
Hoogte indoor 90 - 160 cm
Hoogte outdoor 130 - 170 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Zeer Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, euforisch, blij, slaperig
Medicinaal Stress, depressie, pijn, insomnia, spasme
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
10 Items
Commentaar (0)