• Nieuw
Autoflower wietzaden - Northernlight 
 mix Bigbud  Jakoch13
search
  • Autoflower wietzaden - Northernlight 
 mix Bigbud  Jakoch13

Northernlight mix Bigbud Autoflower wietzaadjes

€ 6,95
Inclusief belasting vandaag besteld vandaag op de post!

Northernlight mix Bigbud Autoflower wietzaden.

Lekker makkelijk kweken? Behaal een super opbrengst!

Samen met AK 47 Autoflower en Northern Light Autoflower een van de meest productieve autoflower wietzaadjes in ons assortiment. Gecombineerd met de korte cyclus, 9 weken vanaf ontkiemen oogstrijp, grote oogst en bestendigheid tegen lagere nachttemperatuur, zijn dit de ideale wietzaadjes voor ons klimaat.

Voordelen van de Northern Light x Big Bud autoflower wietzaden

  • Voorzie jezelf van een jaar voorraad wiet met 5 gedoogde plantjes
  • Populair onder de grootverbruikers
  • Korte cyclus en dus snel oogsten
  • Makkelijk te kweken
  • nu €9,95,- per stuk  bij Jakoch13.nl
Aantal
Laatste items in voorraad

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Northern Light x Big Bud autoflower  Jakoch13 zaden

Door Big Bud (Skunk x Critical) te kruisen met Northern Light is er een strain ontstaan die gigantische planten produceert voor autoflower-begrippen. Met name de duur van de cyclus is iets ingekort. Het resultaat blijft hetzelfde, maar je zult net iets eerder kunnen oogsten en dat is mooi meegenomen. Wist je ook dat deze strain perfect geschikt is als slaapwiet?

Northern Light x Big Bud autoflower jakoch13 zaden kweken

Deze strain is een pure indica en zal dan ook één joekel van een hoofdtop produceren. Zet je haar in de buitenlucht in een grote pot of in de volle grond onder een felle zon, dan kan zij 150-200 gram per plant opbrengen! Haar schimmelresistentie is gemiddeld dus enige waakzaamheid voor vochtige plekken is verstandig om budrot te voorkomen. In het Nederlandse klimaat presteert zij echter fantastisch! Voor een autoflower wordt zij groter dan normaal binnen: 80 - 120 cm en buiten tussen de 110 en 160 cm. Ze zal in beide situaties automatisch afbloeien dus zorg dat ze zoveel mogelijk uren in het licht blijft staan wil je een dikke vette oogst naar binnen harken. Binnen 9 weken is zij klaar van zaadje tot oogst.

Medisch en effect

Een wietsoort met knock-out power, het is dan ook raadzaam voor men die gevoelig is voor THC zijn dosering hierop aan te passen. Het effect is geschikt om het lichaam te verdoven en je mentaal in een kalme staat te krijgen. Je kunt een couch-lock van haar verwachten, voor een avondje gezellig op de bank is zij dan ook prima geschikt. Medisch brengt zij baat bij ontstekingen, (chronische) pijn en condities als artritis of fibromyalgie. Het effect kan nogal narcotisch zijn en kan je in een diepe slaap brengen, hierdoor zweren insomnics bij de power van deze strain. Het kan zo zijn dat je de volgende ochtend nog een beetje gedesoriënteerd bent, het is dan ook raadzaam haar alleen te consumeren bij activiteiten waar geen focus van je wordt vereist, denk aan: tv-kijken of muziek luisteren.

Insomnia 10   Slaperig 10
Angst 10 Relax 8
Pijn 8 Verdoofd 8
Depressie 6 Euforisch 6
Eetlust 6 Droge ogen 4

Geur en Smaak

De geur is doordringend en sterk, men kan de geur omschrijven als dank en aarde, daarnaast zijn er ondertonen van fruit waar te nemen. Deze ondertonen kun je terug proeven en kan worden herkend als een druif-achtige smaak. Voor een indica heeft zij een zachte rook en zul je een zoete smaak kunnen proeven.

Northern Light x Big Bud autoflower jakoch13 zaden eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized autoflower
Bloei 9 weken
Genetica 80% Indica / 20% Ruderalis
THC Hoog
Hoogte indoor 80 - 120 cm
Hoogte outdoor 110 - 1600 cm
Opbrengst binnen 400 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 450 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Relax, blij, euforisch
Medicinaal Stress, pijn, insomnia
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt
5 Items
Commentaar (0)